(011) 2671 847 | (011) 3195 896 | (063) 378 652 | (060) 3195 896

USLUGE

MANIKIR I PEDIKIR

Manikir podrazumeva oblikovanje nokatne ploče, sređivanje zanoktica, i poliranje noktiju, nakon čega se utrlja krema i specijalno ulje za zanoktice.

Parafinske rukavice – tretman kojim se hrani koža ruku, odličan je i kod bolova u predelu šaka. Parafin se prvenstveno koristio u fizikalnoj terapiji, a u kozmetološkoj nezi je obogaćen eteričnim uljima, što daje koži ruku jedinstven osećaj.

Nega stopala- stopala su jedan od najopterećenijih delova tela, vrlo često su izložena, različitim nepovoljnim situacijama – tesna obuća,visoke potpetice, loša nega… Zato Vam Beauty Center Tamara nudi  estetski i medicinski pedikir.

Estetskim pedikirom postiže se lepši izgled stopala i noktiju, Otklanja se zadebljanje sa stopala, sređuju nokti i lakiraju gelom ili lakom.

Medicinskim pedikirom otklanjamo urasle nokte, kurje oči, žuljeve i ostale probleme na stopalima, i jedan i drugi manikir podrazumeva kompletno sređivanje stopala, piling i masažu.

Parafinsko pakovanje nogu tretman je namenjen osobama sa izuzetno suvom kožom na stopalima, ovaj tretman je najbolji način da postignete duboku hidrataciju kože , poboljšate cirkulaciju kao i da održavate elastičnost i vlažnost kože.

IZLIVANJE NOKTIJU

Nadogradnja noktiju- tehnika nadogranje nokatne ploče pomoću tipsi i gelova. Odlično se pokazala i kod produžetka izgrickanih noktiju.

Izlivanje – tehnika produžetka nokatne ploče uz pomoć šablona, na kojem se izliva gel, koji imitira pravi nokat.

Ojačavanje prirodnih noktiju-  namenjen je slabim ili krtim noktima, i damama koje žele prirodan oblik i dužinu noktiju

DEPILACIJA

Depilacija voskom definitivno je najefikasnija metoda uklanjanja dlaka, Daje dugotrajnije rezultate i ne izaziva iritacije na koži. U zavisnosti od želje klijenta primenjujemo hladnu i toplu depilaciju voskom.

Topla depilacija se primenjuje kod uklanjanjanja  dužih dlaka i manje je bolna od hladne. Najčešće se primenjuje na osetljivim delovima tela kao što su prepone i pazuh.

Hladna depilacija se primenjuje kod uklanjanja kraćih i  jačih  dlaka, mada može se raditi na tanjim i dužim.

MASAŽA

Parcijalna masaža-  se primenjuje na zahtev klijenta i odnosi se na tretiranje određenog dela tela (ruku,nogu, stopala, leđa i glave) sa ciljem da se taj deo tela dodatno opusti,i da se samim tim omogući skladno funkcionisanje kompletnog organizma.

Relax masaža je masaža celog tela uz primenu eteričnih ulja  koja deluju na čula i psihu time stvaraju efekat aromaterapije. Relax masaža ima za cilj negovanje tela radi postizanja opšteg zdravstvenog stanja, prevenciju stresa  i umora kao i relaksaciju organizma.

Ventuze – tradicionalna metoda izlečenja prisutna u mnogim kulturama sveta. Tokom ove terapije koriste se staklene čašice  posebnog oblika, koje se kreiranjem vakuuma stavljaju na kožu. Čašice se ostavljaju na par minuta, tokom kojih pružaju opuštajući  i detoksikacijski učinak. Ventuze podstiu oslobađanje toksina, stimuliše perfireni sistem, aktivira limfni sistem, oslobađa blokade u telu , čisti i aktivira krvne žile, izglađuje strije i ožiljke, čisti kožu , poboljšava njen izgled te joj daje i elastičnost.

Anti celulit masaže su izuzetno delotvorne u borbi sa celulitom- razbijaju masne naslage u potkožnom tkivu i omogućavaju da koža iznova postane glatka i zategnuta. Za najbolje rezultate, potrebno je uraditi bar jednu seriju od 10 masaža svakog dana ili svakog drugog.

BOTOKS I SILIKON

Ukoliko želite da podmladite svoje lice, uvećate svoje usne, javite nam se , naš profesionalni tim će ispuniti svaku Vašu želju.

HIJALURON

Pune senzualne usne oduvek su bile ideal ženske lepote. Usne i strukture oko njih igraju važnu ulogu u izgledu lica. Hijaluron je trenutno najtraženiji filer za oblikovanje usana i dodavanje volumena jer je prirodnog porekla i ne izaziva alergijske reakcije a efekat je vidiljiv odmah! Ukoliko ste nezadovoljne oblikom Vaših usana dođite kod nas!

SVILENE TREPAVICE

Svilene trepavice = PRAKTIČNOST, PRIRODAN IZGLED kao i mogućnost da se vaše prirodne trepavice NE OŠTETE prilikom nadogradnje. Sa ovim trepavicama dobijate na gustini , dužini i „boji“ trepavica!

LIMFNA DRENAŽA

Limfna drenaža je najzdraviji, najbezbolniji, najluksuzniji i najbrži način da rešite problem proširenih vena, hladnih ruku i nogu,bolova u nogama,dijabetesa,otoka,suve i ispucale kože, kao i celulita! Odlična je i za detoksikaciju celog organizma.

OBRVE

Ukoliko želite da korigujete svoje obrve, javite nam se, naš profesionalni tim će ispuniti svaku Vašu želju.

SAMOPOTAMNJIVANJE KOŽE – AIRBRUSH

Samopotamnjivanje kože (Airbrush) je postupak nanošenja boje na telo u cilju postizanja pravilno osunčanog tela. Postupak je prirodan i ne zasniva se na hemikalijama već na preparatima dobijenim iz organskih materija. Airbrush metodu (potamnjivanje kože prskanjem), kojom se dobija savrseno preplanuo ten bez izlaganja suncu ili vestackim UV izvorima, unazad desetak godina praktikuje sve više žena i muškaraca! Jedan od glavnih razloga zašto postaje sve popularnija je to što se na jednostavan i brz način, postiže preplanuli ten, bez ikakvog rizika po zdravlje kože i zdravlje uopšte!Ne morate da se sunčate satima na suncu da bi imali preplanuo ten. U našem salonu metodom koja je hit u celom svetu, potamnite ten za desetak minuta, boja će Vam stajati danima i  ravnomerno će se ispirati.

SOLARIJUM

Tajna našeg solarijuma su čokoladne lampe! Sunčanje pod čokoladnim lampama je zdravije, jer zahvaljujući  novoj tehnologiji spektar zraka utiče samo na gornji sloj kože. Uticaj ovih lampi dosta manje šteti prirodnoj kolagen supstanci kože a rezultati su dugotrajniji za 3-4 dana u odnosu na rezultate sa bilo kojim drugim lampama. Već nakon prvog sunčanja rezultati su vidljivi ,dobijate prirodno čokoladnu boju!

kiseonik-tretman-zelena

TRETMAN LICA SA KISEONIKOM

Tretman za oksigenaciju obskrbljuje kožu neophodnim supstancama inkapsulirani kiseonik, kompleks tri čaja, alge, koje štite epiderm od slobodnih radikala, eliminišu toksine i regenerišu oštećeno tkivo. Posle tretmana, promena u teksturi, boji i izgledu kože je očigledna.

O kiseoniku…

Dokazani su njegovi pozitivni efekti na status, izgled i lepotu kože. Kada je dotok kiseonika smanjen, nagomilavaju se štetne materije, ograničava proces obnavljanja i ubrzava proces starenja kože. Da bi se nadoknadio nedostak kiseonika iz vazduha napravljeni su aparati koji proizvode 98 % kiseonik. U pitanju je moćan aparat u kome se primenom čistog medicinskog kiseonika i fiziološkog rastvora formiraju vodene kapi koje brzinom od 200 km na sat vrše dubinsko čišćenje kože.