(011) 2671 847 | (011) 3195 896 | (063) 378 652 | (060) 3195 896

LASERSKA EPILACIJA I MADEROTERAPIJA

LASERSKA EPILACIJA

Laserska epilacija je medicinska metoda koja bezbedno uklanja neželjene dlačice sa lica i tela. Neškodljiva je i minimalno invanzivna i mogu je koristiti i žene i muškarci. Neželjene dlačice predstavljaju veliki problem i ženama i muškarcima. Kod žena, najčešće problematične regije su lice, prepone, potkolenice i pazuh. Epilacija laserom  u ovim regijama je vrlo poželjna, jer su to mesta gde dlačice najčešće urastaju i dovode do upale folikula dlake – folikulitisa, sa stvaranjem bubuljica i čireva po koži. Efikasan način da se izbegne folikulitis i urastanje dlačica je upravo epilacija medicinskim laserom.

Pojačana maljavost kod muškaraca najčešće je prisutna u regijama jagodica, vrata, ramena, leđa i stomaka. Muškarci se na lasersku epilaciju odlučuju u najvećem broju iz estetskih razloga, a neki, poput vrhunskih sportista, i iz praktičnih.

MADEROTERAPIJA

Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulit tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. Anticelulit masaža oklagijama, preporučuje se svima koji žele da se oslobode celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše veruju masažama. Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulit masaže, mnogo lakše i brže postižu rezultati. Terapeuti koji su imali priliku da primenjuju i je jednu i drugu metodu, kažu da je očekivani učinak masaže oklagijama, makar duplo bolji od uobičajene anticelulit masaže!

BTL TRETMANI

bl2

BTL

Tretman BTL aparatom je kombinacija monopolarne radiofrekvencije i ultrazvuka sa modulom za hlađnje i zahvaljujući njima osigurava se delovanje na različitoj dubini, što omogućava da se radi po slojevima, u isto vreme topeći masne naslage i zatežući elastična vlakna. Zahvaljujući ovoj tehnologiji BTL je najefikasniji aparat u svojoj kategoriji na svetskom tržištu sa čak 85% zadovoljstva klijenata, što ga stavlja daleko ispred konkurencije.

BTL LIMFNA DRENAŽA

Limfna drenaža je jedna od vrlo efikasnih tehnika za detoksikaciju organizma i regeneraciju tkiva. Vrši deblokadu limfnih kanala i krvnih sudova, što dovodi do prirodnog protoka limfe iz perifernih delova tela, tako da dolazi do smanjenja otoka i bolova prouzrokovanih preteranom količinom limfe i metabolita u telu. Ima povoljan efekat na nervni, mišićni i imuni sistem. Regenerišući efekti limfne drenaže nisu ograničeni samo na tkivo koje dreniramo, već i na duboka tkiva, npr. kod osteoporoze i ukočenih zglobova.

Aparaturna limfna drenaža ( BTL – 6000 Lyimphastim Topline 12 kanalni preso-terapijski uređaj) radi po principu pneumatske-preso terapije. Specijalni aplikatori – manžete sačinjene od više preklapajućih komora pružaju laganu masažu koja podstiče prirodnu cirkulaciju limfe kroz telo. Limfna masaža sa BTL uređajem će vam dati potpuno bezbolan, neinvazivan tretman izbacivanja suvišne limfe. Lymphastim aplikacija pomaže u lečenju i regeneraciji mišićnog tkiva, poboljšanju tonusa kože i obnavljanju prirodne elastičnosti kože.